Eén tegen Eenzaamheid

De evenementen in het kader van Eén tegen Eenzaamheid vonden plaats tussen 28 september en 6 oktober en zijn inmiddels afgelopen.

Bekijk hier een video-impressie van de Doe & Ontmoetdag en Festival Kom erbij! :

 

 

 

 

 

 

 


Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Bij eenzaamheid voelen mensen het gemis van verbondenheid met anderen. Met de Week tegen Eenzaamheid vragen we aandacht voor dit probleem en zeggen we: Kom erbij! Want eenzaamheid aanpakken begint met in contact komen. Daarom bieden we bewoners van Sneek en omstreken graag de gelegenheid nieuwe mensen en activiteiten te leren kennen.

Tussen 28 september en 6 oktober, in de Week tegen Eenzaamheid, organiseren we een scala aan activiteiten in Sneek. Leuk voor iedereen die graag het huis even uit wil, mensen wil ontmoeten, een culturele activiteit wil ondernemen of gewoon eens iets nieuws wil ontdekken. De activiteiten zijn voor alle leeftijden dus kom gezellig langs!

Eén tegen Eenzaamheid is een landelijk initiatief waar Cultuur Kwartier Sneek als culturele instantie aan meewerkt om de verbinding onder de inwoners van Súdwest-Fryslan te versterken. Kijk ook eens op eentegeneenzaamheid.nl om te bekijken wat jij kan betekenen in de strijd tegen eenzaamheid.

Delen: