Betrokken Bedrijven

Word nu ook een Betrokken Bedrijf van Cultuur Kwartier Sneek!
Vul onderstaande gegevens in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

 


Hart voor Cultuur

Betrokken Bedrijven met hart voor cultuur

Cultuur Kwartier Sneek verwelkomt ‘Betrokken Bedrijven’! Een Betrokken Bedrijf draagt cultuur een warm hart toe en steunt onderscheidende en waardevolle culturele projecten.

Een Betrokken Bedrijf maakt mede mogelijk dat:

·      De leefbaarheid in onze gemeente aantrekkelijker gemaakt wordt
·      Kunst en cultuur voor iedereen is
·      Talent kans krijgt zich te ontwikkelen
·      Enthousiasme voor kunst en cultuur start in het basisonderwijs

Als Betrokken Bedrijf draag je € 750, – per jaar bij voor een periode van minstens drie jaar. De kosten zijn exclusief BTW. Lidmaatschap is bedrijfsgebonden en fiscaal aftrekbaar. Cultuur Kwartier Sneek beschikt sinds 2013 over de ANBI-status, waardoor dit mogelijk is.

Ieder bedrijf is daarnaast vrij om een extra donatie te doen aan Cultuur Kwartier Sneek. Ook is er de mogelijkheid om je bedrijfsnaam als Betrokken Bedrijf te verbinden aan een specifiek project zoals Musicalopleiding MUZT of het VERS! Festival. We gaan hierover graag in gesprek.

Contact

Cultuur Kwartier Sneek
Hans de Lang
Hoofd Zakelijke dienstverlening
05 15 431 400 | 06 15 69 52 17
hans.delang@cks.nl

Wat krijg je ervoor terug?

Betrokken Bedrijf word je niet zomaar. Je hebt liefde voor cultuur en ziet Cultuur Kwartier Sneek als een belangrijke plek voor kunst, cultuur en talentontwikkeling in de gemeente. Ben je Betrokken Bedrijf, dan ben je in goed gezelschap dat zorgt voor nét dat beetje extra. De bijdrage wordt besteed aan culturele projecten van Cultuur Kwartier Sneek.

Privileges Betrokken Bedrijven:

·      Naam en logo Betrokken Bedrijf komen in de sponsorgalerij op prominente plekken in de gebouwen van Cultuur Kwartier Sneek
·      Vermelding naam en logo Betrokken Bedrijf in de theaterbrochure, nieuwsbrieven en op onze websites
·      Minstens drie keer per jaar organiseert Cultuur Kwartier Sneek afwisselende activiteiten, exclusief voor de Betrokken Bedrijven en hun gasten
·      Betrokken Bedrijven krijgen de kans vooruitlopend op de reguliere start kaartverkoop kaarten te bestellen

Cultuur Kwartier Sneek

Cultuur Kwartier Sneek is de overkoepelende organisatie voor Theater Sneek, Poppodium Bolwerk, Kunstencentrum Atrium, zakelijke verhuur en evenementen en projectbureau Akte2. Met deze bundeling van krachten is Cultuur Kwartier Sneek dé plek in de gemeente Súdwest-Fryslân waar alle vormen van cultuur samen komen.

 

Maatschappelijk

·     Door veel binnenschools aanbod, kunnen álle kinderen kennis maken met kunst en cultuur.
·     Er worden projecten georganiseerd die bijdragen aan de bestrijding van eenzaamheid, zoals Grijs Goud, Giest Mei en het Kom Erbij Festival.
·     Alle culturele aanbieders uit de gemeente worden vertegenwoordigd tijdens het jaarlijkse UIT Festival dat Cultuur Kwartier Sneek organiseert.
·     Cultuur Kwartier Sneek fungeert als leerbedrijf voor diverse opleidingen en biedt jaarlijks aan circa veertig studenten een stageplek.

 

Talentontwikkeling

·     Diverse jonge makers en amateurverenigingen worden ondersteund bij het ontwikkelen en uitvoeren van hun voorstellingen.
·     Lokaal en regionaal talent krijgt het podium
·     De vierjarige musicalopleiding MUZT is uitgegroeid tot dé plek voor talentvolle jongeren uit heel Friesland om zich te ontwikkelen tot musicalster.
·     Dance Explosion is de topgroep voor talentvolle dansers uit heel Friesland.
·     Het VERS! festival is speciaal voor talent uit Súdwest-Fryslân.
·     Onze expertise wordt ingezet om leerkrachten in het onderwijs te ondersteunen bij het geven van cultuuronderwijs.

 

Cultuur Kwartier Sneek wordt mogelijk gemaakt door medewerkers en vrijwilligers van Cultuur Kwartier Sneek, Betrokken Bedrijven, Gemeente Súdwest-Fryslân, Rabobank Sneek-Zuidwest Friesland.